Jornada: Al Segrià viu l'associacionisme

Des de l'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal del Segrià, ens informen que el proper dijous dia 23 de maig, de 16 a 20h, a l'espai "La llotja" de Lleida, han preparat una jornada dirigida a totes les associacions de la comarca i que tenim en actiu als nostres municipis.
Aquesta convocatòria va dirigida tant a AFA'S, Llars de jubilats, entitats juvenils, associacions de dones, associacions esportives, culturals, lleure i interculturals, a les que també els farem arribar la convocatòria.
L'objectiu de la jornada, es un reconeixement a la tasca que realitzen aquestes entitats, i reforçar la importància de la seva implicació en la qualitat de vida a la nostra comarca, a més de presentar nous serveis que implementarem per aquestes entitats des de l'Àrea de Serveis Socials: Punt d'assessorament a entitats, el punt de voluntariat i un catàleg de recursos d'activitats.

La distribució de la jornada serà:
15.45 - 16h: Recollida d'acreditacions
16h - 16.15h: Presentació i benvinguda
16.15h - 17.15h: Ponència a càrrec de Daniel Gabarró
17.15h - 17.45h: Pausa - cafè
17.45h - 19.30h: Grups de treball entre els participants dinamitzats per Tàctica 360: conèixer altres entitats, iniciatives i recollida de punts forts i dèbils del associacionisme en l'actualitat
19.30h: Conclusions i presentació del punt de voluntariat, punt d'assessorament i catàleg de recursos.
20h: Tancament de la jornada
Aquesta jornada sorgeix arrel de l'estudi que han realitzat amb un mostreig sobre les associacions de la comarca i on han fet una primera aproximació de les dificultats en les que es troben en l'actualitat: manca de participació, manca de relleu generacional, dificultats burocràtiques... així com també moltes ganes d'implementar les tasques que realitzen.
Consideren important donar un impuls a l'associacionisme a la comarca, com a eina per millorar la qualitat de vida i esperen que aquestes siguin de les primeres accions (de moltes que vindran) i que implementaran al nostre territori!!!

Afegim l'enllaç per a la inscripció:
https://forms.office.com/e/MNbCNxkTW0

Fitxers adjunts