31° / 18° Intervals de núvols

Cursa Aspros

Ens alegra molt poder-vos anunciar que enguany, coincidint amb la celebració del 60è aniversari de la nostra entitat, recuperem la nostra cursa “Nosaltres també podem!”, que aquest any celebra la seva VI edició i que compta amb el patrocini principal de SiC24.

La iniciativa “Nosaltres també podem!” va més enllà del nom de la cursa i té un gran significat. Amb aquest projecte volem demostrar i visibilitzar, un cop més, la capacitat, aptituds i habilitats de les persones amb discapacitat intel·lectual. Elles també poden organitzar una cursa. Elles també poden competir en una cursa. I, per què no, elles també poden guanyar una cursa.

En aquesta VI edició comptarem amb quatre tipologies diferents, amb una cursa 10K, una cursa 5K, una caminada 5K i curses infantils. Per participar-hi, només cal que t’inscriguis a través d’aquest link https://www.iter5.cat/ o bé de forma presencial a les oficines de la Fundació Aspros (Avinguda Joana Raspall número 30 de Lleida). Els diners recaptats es destinaran a la promoció de l’activitat física i esportiva d’aquest col·lectiu i es becaran a persones per tal de facilitar el seu accés a l’esport.

Galeria d'imatges

Document Actions