38° / 22° Clar

CAMPANYA 'AL SEGRIÀ, PISCINES CÍVIQUES'

El Consell Comarcal del Segrià ha posat en marxa la campanya ‘Al Segrià, piscines cíviques’, orientada a fomentar bones praxis de cohesió veïnal i convivència a les piscines municipals d’arreu de la comarca, en una acció emmarcada dins el projecte transversal ‘Al Segrià, iguals’.

És el segon estiu que s’impulsa aquesta iniciativa des de les àrees d’Igualtat i Joventut del Consell Comarcal, juntament amb les dinamitzadores cíviques del programa ‘Joves amb vulnerabilitat’.

La campanya té per objectiu afavorir una experiència més inclusiva, respectuosa i diversa als recintes de les piscines municipals, fomentant actituds positives i de respecte que facilitin la convivència entre tota la població usuària d’aquests equipaments, especialment entre les i els joves.

‘Al Segrià, piscines cíviques’ consta de dos cartells complementaris. La primera imatge presenta la campanya i el seu eslògan ‘Fem de les piscines uns entorns més segurs, respectuosos i inclusius’, mentre que la segona enumera un seguit de bones praxis que totes les persones usuàries de les piscines municipals poden seguir per mantenir una bona convivència.

Galeria d'imatges

Document Actions